Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на
процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні
параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів.
Опис
Ключові слова
помадні цукерки, глюкозно-фруктозний сироп, технологічний параметр, термін зберігання, раціональне дозування, fondant sweets, glucose-fructose syrup, process parameter, shelf life, rational dosage, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Шевченко, А. М. Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок / А. М. Шевченко, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 261.