Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дана органолептична оцінка нового виду масляної пасти з продуктами бджільництва. The organoleptic evalution of butter paste with bee products was discribed.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, органолептика, organoleptic, продукти бджільництва, bee products, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Органолептична оцінка масляної пасти з продуктами бджільництва / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 228-230.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced