Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Рjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.

Опис

Ключові слова

масляна паста, butter paste, порошок буряку червоного столового, redbeet powder, функціональні продукти, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. А. Подковко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 225–257.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced