Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи курячих яєць, кардамон, часник свіжий або консервований.
The boiled sausage with mineral addition from the shell of chicken eggs contains pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, pepper svizhu the black mcode of eleniy,kuryatinu,morkvu cleared, melanzh, mineral addition, from the shell of chicken eggs, cardamon, garlic fresh or canned.
Опис
Ключові слова
шкаралупа курячих яєць, шпик хребтовий, варена ковбаса, shell of chicken eggs, shpik vertebral, boiled sausage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент № 82766 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць / Пешук Л. В., Галенко О. О., Хавро А. Ю., Шевченко Т. П.. ; власник НУХТ. - № u 201300866 ; заявл. 24.01.13; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.