Вплив пульпи на якість дифузійного соку

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.

Опис

Ключові слова

бурякова стружка, beet cossettes, пульпа, pulp, дифузійний сік, raw juice

Бібліографічний опис

Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced