Вплив пульпи на якість дифузійного соку

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом. In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.

Description

Citation

Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By