Вплив пульпи на якість дифузійного соку
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто вплив пульпи на якість дифузійного соку. Дано три варіанти розрахунків переходу нецукрів в дифузійний сік на цукровому заводі. Показана доцільність виведення пульпи в жом.
In this article pulp influence on raw juice quality is discussed. One gives three variants of calculations of nonsugars transition into raw juice at sugar factory. It was shown appropriateness of pulp transfer into beet pulp.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, beet cossettes, пульпа, pulp, дифузійний сік, raw juice
Бібліографічний опис
Вплив пульпи на якість дифузійного соку / М. Д. Хоменко, К. Д. Скорик, М. Е. Козіцька (та ін.) // Цукор України – 2001. – № 5. – С. 9–10.