Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.

Опис

Ключові слова

білки, дієтична добавка, м’які розсільні сири, споживні властивості, біологічна цінність, soft pickled cheeses, dietary additive, consumer properties, biological value, microelements, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рудавська, Г. Б. Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності / Г. Б. Рудавська, Н. О. Рябченко // Довкілля і здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 17-19 квітня 2008 р. -Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2008. – С. 235-237.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced