Food Flavouring
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Flavourings are used as additives to create flavor for food products thay do not have desired flavours.This article gives the information about the advatages abd disadvatages of food flavouring and newest technologies in this domain.
Опис
Ключові слова
flavorings, food additives, food ingredients, ароматизатори, харчові добавки, харчові інгредієнти, ароматизаторы, пищевые добавки, пищевые ингридиенты, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Yurchuk, L. Food Flavouring / L. Yurchuk, O. Fedorenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – P. 452–453.