Метод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного масла
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
С помощью молекулярной динамики определили пространственную структуру молекулы добавки, входящей в состав нового вида сливочного масла.
Using molecular dynamics method for study butter structure.
Опис
Ключові слова
сливочное масло, структура, молекулярная динамика, butter, structure, molecular dynamics, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рашевская, Т. А. Метод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного масла / Т. А. Рашевская, С. В. Иванов, В. И. Шаповал // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 73-75.