Метод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного масла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

С помощью молекулярной динамики определили пространственную структуру молекулы добавки, входящей в состав нового вида сливочного масла. Using molecular dynamics method for study butter structure.

Опис

Ключові слова

сливочное масло, структура, молекулярная динамика, butter, structure, molecular dynamics, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рашевская, Т. А. Метод молекулярной динамики для изучения структуры сливочного масла / Т. А. Рашевская, С. В. Иванов, В. И. Шаповал // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 73-75.