В'язкість цукрових утфелів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Знайдено співвідношення між в'язкістю утфелю практично не зруйнованої структури. Запропоновано формулу визначення максимально припустимого вмісту кристалів за відомих допустимих значень в’язкості утфелю і міжкристального розчину. We found the correlation between viscosity of massecuite virtually no ruined structure. A formula for determining the maximum allowable content of the crystals under certain permissible values massecuite viscosity between crystal and solution.

Description

Citation

Сінат-Радченко, Д. Є. В'язкість цукрових утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 14.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By