В'язкість цукрових утфелів

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Знайдено співвідношення між в'язкістю утфелю практично не зруйнованої структури. Запропоновано формулу визначення максимально припустимого вмісту кристалів за відомих допустимих значень в’язкості утфелю і міжкристального розчину. We found the correlation between viscosity of massecuite virtually no ruined structure. A formula for determining the maximum allowable content of the crystals under certain permissible values massecuite viscosity between crystal and solution.

Опис

Ключові слова

утфель, massecuite, вміст кристалів, content crystals, реологія, rheology, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. В'язкість цукрових утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, І. С. Гулий // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ, 1997. – С. 14.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced