Склад морозива ароматичного або льоду (Патент України на корисну модель № 55094)
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення складу морозива ароматичного або льоду шляхом використання екстракту лаванди, який містить біологічно-активні речовини, є новим смако-ароматичним рецептурним компонентом та природним барвником для вказаних видів морозива.
The basis of the utility model tasked with improving the composition of aromatic cream or ice by using lavender extract, which contains biologically active compounds, is a new taste aromatic component of prescription and natural dyes for these types of ice cream.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice-cream, екстракт лаванди, extract of lavender, природні смакові та ароматичні компоненти, is natural to taste and aromatic components, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 55094 UA, МПК А23G 9/04 (2009) Склад морозива ароматичного або льоду / Українець А. І., Поліщук Г. Є., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201004795 ; заявл. 21.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.