Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Фізіологічний вплив біодобавки з пророщеного зерна на організм людини визначається комплексною дією мікроелементів, вітамінів, амінокислот та інших компонентів рослинного походження, що входять до її складу. Майбутнє належить комбінованим високоефективним технологічним процесам на основі використання низьких температур з щадними впливами на біокомпоненти вихідної сировини, що забезпечує їх максимальне збереження і отримання готових продуктів підвищеної біологічної цінності.
Physiological effects of sprouted grain supplements on the human body is determined by a complex effect of trace elements, vitamins, amino acids and other components of plant origin that make up its membership. The future belongs combined technological processes based on the use of low temperatures with gentle effects on biocomponents raw material that ensures their maximum storage and a finished product of high biological value.

Опис

Ключові слова

мікроелементи, сублімаційне сушіння, збагачення харчових продуктів, рослинна сировина, micronutrients, freeze-drying, fortification of food, plantstuff, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Сублімаційне сушіння збагаченого мікроелементами зерна для отримання харчових біодобавок / Г. О. Сімахіна, Т. І. Миколів // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : всеукр. наук.-практ. конф., 3 – 4 листоп. 2011 р. – Х. : ХДУХТ, 2011. – С. 86 –87.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced