Оцінка схильності молекул у водному розчині до асоціації

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З'ясовано межі концентрацій водного розчину сахарози, коли її молекули практично не взаємодіють між собою, коли починається колективний процес утворення асоціатів та кількість молекул в одному асоціаті за даних умов. It is shown the limits of concentration of an aqueous solution of sucrose when its molecules practically do not interact with each other when starting the formation of collective associates and the number of molecules in one associates under these conditions.

Опис

Ключові слова

кристал, crystal, молекула сахарози, molecule of sucrose, молекула води, water molecule, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка схильності молекул у водному розчині до асоціації / Д. Є. Сінат-Радченко, О. І. Жуковін, Г. І. Чугурова // Розробка та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня 1995 р. – К.: УДУХТ, 1995. – С. 34.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced