Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто методи підвищення ефективності роботи кристалізаційних відділень, вимоги до якості сиропу, клеровки та відтоків, проаналізовані причини утворення конгломератів кристалів при уварюванні утфелів. Надані рекомендації щодо покращання гранулометричних показників цукру. Methods of raising efficiency of crystallization houses operation are discussed. Requirements to thick juice, melt and run-offs quality are highlighted. Reasons of crystals conglomerates formation during massecuit boiling are analyzed. Recommendations were given for improvement of sugar granulometric characteristics.
Опис
Ключові слова
сироп, thick juice, клеровка, melt, конгломерат, conglomerate, кольоровість, colour, гранулометричні показники, granulometric characteristics
Бібліографічний опис
Скорик, К. Д. Деякі аспекти роботи кристалізаційних відділень / К. Д. Скорик // Цукор України. – 2006. – № 1-2. – С. 41–43.