Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методом ІЧ Фур’є-спектроскопії вивчено вплив порошку із моркви на накопичення продуктів окиснення молочного жиру у збагаченому вершковому маслі під час його зберігання. Method of FTIR spectroscopy to study the effect of carrot powder on the oxidation of milk fat enriched with butter and freshly during storage.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, порошок із моркви, якість масла, butter, carrot powder, quality of butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла / С. В. Іванов, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Якість і безпека харчових продуктів : матер. міжнар. наук-техн. конф., 14-15 листопада 2013 р. – К., 2013. – С. 193-194.