Спосіб виробництва кисломолочного продукту (Деклараційний патент на винахід № 51464 А)
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва кисломолочного продукту. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності, ефективного використання молочної сироватки та подовження терміну зберігання.
The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour-milk product. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value, effective use of milk whey and increasing shelf life.
Опис
Ключові слова
кисломолочний продукт, екструдат зернових, молочна промисловість, подовження терміну зберігання, молочна сироватка, sour-milk product, extrudate of cereals, dairy industry, increasing shelf life, milk whey, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 51464 А UA, МПК A23С 9/13. Спосіб виробництва кисломолочного продукту / Грек О. В., Поліщук Г. Є., Українець А. І., Ковбаса В. М., Красінська О. В. ; заявник і власник патенту Український державний університет харчових технологій. – № 2002042741 ; заявл. 05.04.02 ; опубл. 15.11.02, Бюл. № 11, 2002 р.