Функціональні властивості білків сироватки для дитячих продуктів
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання білків сироватки у продуктах для дієтичного та дитячого харчування. Знайдено співвідношення казеїнів до білків сироватки у коров'ячому молоці та у жіночому. Гідролізати білків сироватки у дитячих сумішах – первинне джерело азоту із зниженими алергічними властивостями.
The use of serum proteins in foods for dietary and baby food. We found the ratio of casein to whey proteins in cow's milk and in the female. Hydrolysates of whey protein in infant formula - the primary source of nitrogen with reduced allergenic properties
Опис
Ключові слова
β-лактоглобулін, альбумін, казеїн, сировоточні білки, дитячі суміші, β-lactoglobulin, albumin, casein, whey proteins, infant formula
Бібліографічний опис
Бовкун, А. О. Функціональні властивості сироватки для дитячих продуктів / А. О. Бовкун // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 11. – С. 16-17.