Дослідженння гідролізу пектиновмісної речовини на основі органічних кислот
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено методику досліджень та аналіз залежності вмісту сухих речовин, вмісту пектину та його здатність утворювати драглі – від температури, тривалості, рН суміші та типу органічних кислот.
There are methods of researches and analysis of the dependence of containing dry substance pectin and it’s ability to make jelly due to temperature, continues, pH mixture and type of organic acids.
Опис
Ключові слова
гідроліз, пектиновмісні речовини, hydrolysis, pectin substance, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Бойко, О. М. Дослідженння гідролізу пектиновмісної речовини на основі органічних кислот / О. М. Бойко, Л. В. Жила, B. C. Бодров // Матеріали 64-ої cтудентської наукової конференції : тези доп. - К. : УДУХТ, 1998. — С. 45.