Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла. The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, насіння льону, структрура, butter, flax seed, structure, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Махоніна, М. Ю. Вплив добавки з насіння льону на консистенцію і структуру вершкового масла / М. Ю. Махоніна, А. І. Українець, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наук. конф. молодих учених, аспір. і студ., 13 – 14 квітня 2009 р. : тези доп. – Київ: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 218.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced