Вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив добавки з насіння льону на структуру та консистенцію вершкового масла.
The effect of flax seed additive on the structure and consistency of butter was investigated.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, насіння льону, структрура, butter, flax seed, structure, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Махоніна, М. Ю. Вплив добавки з насіння льону на консистенцію і структуру вершкового масла / М. Ю. Махоніна, А. І. Українець, Т. О. Рашевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наук. конф. молодих учених, аспір. і студ., 13 – 14 квітня 2009 р. : тези доп. – Київ: НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 218.