Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту

Ескіз

Дата

1993

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуті найбільш вагомі, прогресивні організаційно-технічні заходи щодо зменшення витрат ПЕР у спиртовому виробництві. Рассмотрены весомые, прогрессивные организационно-технические мероприятия для уменьшения расхода ТЭР а производстве спирта. Considered tangible, progressive organizational and technical measures to reduce the consumption of energy resources and the production of alcohol.

Опис

Ключові слова

спиртова промисловість, спиртовая промышленность, alcohol industry, паливно-енергетичні ресурси, топливно-энергетические ресурсы, fuel and energy resources, зменшення витрат ПЕР, уменьшение расхода ТЭР, decrease of fuel and energy resources, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту : метод. реком. / Уклад. А. А. Осипенко, В. І. Баранов. – К., 1993. – С. 15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced