Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту
Дата
1993
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті найбільш вагомі, прогресивні організаційно-технічні заходи щодо зменшення витрат ПЕР у спиртовому виробництві. Рассмотрены весомые, прогрессивные организационно-технические мероприятия для уменьшения расхода ТЭР а производстве спирта. Considered tangible, progressive organizational and technical measures to reduce the consumption of energy resources and the production of alcohol.
Опис
Ключові слова
спиртова промисловість, спиртовая промышленность, alcohol industry, паливно-енергетичні ресурси, топливно-энергетические ресурсы, fuel and energy resources, зменшення витрат ПЕР, уменьшение расхода ТЭР, decrease of fuel and energy resources, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту : метод. реком. / Уклад. А. А. Осипенко, В. І. Баранов. – К., 1993. – С. 15.