Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методом электронной сканирующей микроскопии впервые изучена наноструктура сливочного масла. By electron scanning microscopy first studied nanostructure butter.

Опис

Ключові слова

сливочное масло, наноструктура, растительные добавки, butter, nanostructure, herbal supplements, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. А.Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками / Т. А. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 115.