Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Методом электронной сканирующей микроскопии впервые изучена наноструктура
сливочного масла.
By electron scanning microscopy first studied nanostructure
butter.
Опис
Ключові слова
сливочное масло, наноструктура, растительные добавки, butter, nanostructure, herbal supplements, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. А.Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками / Т. А. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 115.