Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості
Файли
Дата
1994
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Експериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.
Опис
Ключові слова
хлібопекарські сушені дріжджі спиртових заводів, трегалоза, якість, раси дріжджів, dried yeast baking distilleries, race yeast, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Фалендиш, Н. О. Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості / Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко, В. М. Головченко // Хлебопродукты-94 : Первая национальная научно-практическая конференция, 14-16 сентября. – Одесса : ОГАПТ, 1994. – С. 102.