Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості

Ескіз

Дата

1994

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Експериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.

Опис

Ключові слова

хлібопекарські сушені дріжджі спиртових заводів, трегалоза, якість, раси дріжджів, dried yeast baking distilleries, race yeast, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Фалендиш, Н. О. Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості / Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко, В. М. Головченко // Хлебопродукты-94 : Первая национальная научно-практическая конференция, 14-16 сентября. – Одесса : ОГАПТ, 1994. – С. 102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced