Карбюлоза: отримання, властивості, застосування
Дата
1993
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень використання карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення та в якості поліпшувача при переробці борошна зі зниженим вмістом низької за якістю клейковини. The results of studies on the use karbyulozy in bakery products therapeutic and prophylactic purposes and as a flour improver in processing low-quality low-gluten.
Опис
Ключові слова
карбюлоза, karbyuloza, борошно, мука, flour, якість, quality, поліпшувач хліба, bread improver, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Карбюлоза: отримання, властивості, застосування / О. Ф. Тіщенко, А. Г. Володіна, І. С. Чекман та ін. // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : Міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. – К. : КТІХП, 1993. – С. 323.