Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено вершкове масло з рослинними добавками функцыонального призначення ідосліджено його наноструктуру. A new type of butter was created. Butter nanostructure was studied.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, наноструктура, функціональні продукти, butter, nanostructure, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція. - Київ, 2012. - С. 31-33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced