Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено вершкове масло з рослинними добавками функцыонального призначення ідосліджено його наноструктуру. A new type of butter was created. Butter nanostructure was studied.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, наноструктура, функціональні продукти, butter, nanostructure, functional food, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція. - Київ, 2012. - С. 31-33.