Режимні закономірності кислотного гідролізу пектиновмісної сировини
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено залежності виходу пектину від режимних характеристик кислотного гідролізу яблучних вичавок. Наводиться аналіз результатів та апроксимаційні рівняння.
The dependence of the output mode characteristics of pectin from apple pomace acid hydrolysis was investigated. An analysis of the results and approximation equation was provided.
Опис
Ключові слова
пектиновмісна сировина, кислотний гідроліз, режими, raw materials containing pectin, acid hydrolysis, modes, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Бодров, В. С. Режимні закономірності кислотного гідролізу пектиновмісної сировини / В. С. Бодров, О. В. Сосіна, Є. О. Трасковська // Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. – К. : УДУХТ. — 1997. — № 36. — С. 76.