Пельмені оздоровчі з м'ясом індички (Патент № 82762)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Формула корисної моделі: Розроблено рецептуру пельменів оздоровчих з м'ясом індички, що включають борошно пшеничне вищого ґатунку, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно на підсипку, олію рослинну, воду на гідратацію які відрізняються тим, що як м'ясо використовується м'ясо індички та додатково містить імуноукріплююча приправу на основі кухонної солі, зародки пшениці, перець червоний мелений, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо індички 45,0-50,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 30,0-36,0 цибуля ріпчаста свіжа 3,0-5,0 яйця курячі 1,5-2,5 імуноукріплююча приправа на основі кухонної солі 2,0-3,0 цукор-пісок 0,05-0,15 перець чорний мелений 0,05-0,15 перець червоний мелений 0,05-0,15 борошно на підсипку 0,8-1,2 олія рослинна 0,15-0,25 вода на гідратацію 7,0-9,0 зародки пшениці 2,0-4,0 Formula utility model: A recipe ravioli with meat turkey health, including wheat flour, fresh onion, eggs, sugar, black pepper, flour for addition, vegetable oil, water for hydration which differ in which is used as meat turkey meat and further comprising firming immunity seasoning from salt, wheat germ, ground red pepper, the following ratio of components, wt. %: turkey meat 45,0 - 50,0 wheat flour 30,0 - 36,0 fresh onions 3.0 - 5.0 eggs 1.5 - 2.5 firming immunity seasoning salt from 2.0 - 3.0 sugar 0,05 - 0,15 ground black pepper 0,05 - 0,15 ground red pepper 0,05 - 0,15 flour for addition 0.8 - 1.2 vegetable oil 0.15 - 0.25 water for hydration 7,0 - 9,0 wheat germ 2,0 - 4,0

Опис

Ключові слова

зародки, імуноукріплююча приправа, пельмені, індичка, turkey embryos, firming immunity seasoning, dumplings, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент № 82762 UA, МПК А23К 1/314 (2006.01) Пельмені оздоровчі з м'ясом індички / Пасічний В. М., Наріжна П. В. ; власник НУХТ. — № u 201300859; заявл. 24.01.2013; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced