Molecular gastronomy: the new est trend in cooking
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.
Опис
Ключові слова
emulsification, spherification, chemistry, physics, molecularcuisine, емульгування, хімія, сферифікація, фізика, молекулярна кухня, эмульгирование, сферификация, химия, физика, молекулярная кухня, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Kohan, O. Molecular gastronomy: the new est trend in cooking / O. Kohan // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. - С. 438-440.