Molecular gastronomy: the new est trend in cooking

Ескіз

Дата

2013

Автори

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.

Опис

Ключові слова

emulsification, spherification, chemistry, physics, molecularcuisine, емульгування, хімія, сферифікація, фізика, молекулярна кухня, эмульгирование, сферификация, химия, физика, молекулярная кухня, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Kohan, O. Molecular gastronomy: the new est trend in cooking / O. Kohan // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. - С. 438-440.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced