Склад морозива овочевого (Патент України на корисну модель № 75421)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад морозива овочевого, що містить цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково застосовують гарбуз та екстракт гібіскусу. Composition of ice-cream vegetable, that contains sugar, stabilizator, water, that differs in that additionally apply a pumpkin and extract to the hibiscus.

Опис

Ключові слова

морозиво овочеве, гарбуз, екстракт гібіскусу, ice cream from vegetables, pumpkin, hibiscus extract, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Патент 75421 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) А23G 9/42 (2006.01) Склад морозива овочевого / Поліщук Г. Є., Згурський А. В., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201207603 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 26.11.2012, Бюл. № 22, 2012 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced