Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв.
A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.
Опис
Ключові слова
малі виробництва, small production, апаратурно-технологічна схема, process flow diagram, заварні хлібні житні та житньо-пшеничні вироби, custard bread rye and rye-wheat products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Оладько, А. М. Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні / А. М. Оладько, О. В. Ковальов, Т. І. Іщенко, С. Д. Дудко // Праці студентської наукової конференції УДУХТ : тези доповідей. - Ч. ІІ. - 1996. – С. 61.