Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній роботі досліджено такі продукти переробки кореня скорцонери як пюре і порошок. При додаванні до морозива продуктів переробки скорцонери - пюре або порошку, отримуємо оздоровчий продукт, який має пребіотичну дію, що дозволяє зменшити ризик аліментарних захворювань та підвищити ефективність їх профілактики. This paper investigates such by-products of scorzonera root as puree and powder. When added to ice cream products of scorzonera processing - puree or powder, receive health product that has a prebiotic effect, which reduces the risk of nutritional diseases and increase the effectiveness of its prevention.

Опис

Ключові слова

морозиво оздоровчого призначення, скорцонера, пюре скорцонери, порошок скорцонери, харчові волокна, пребіотики, health purpose ice cream, scorzonera, scorzonera puree, scorzonera powder, dietary fiber, prebiotics, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. О. Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення / А. О. Башта, Н. П. Івчук, Ю. С. Остролуцька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 29 жовтня 2013р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 58-60.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced