Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності.

Опис

Ключові слова

харчові концентрати, їстівні гриби, сировина, харчові продукти, властивості, пищевые концентраты, съедобные грибы, сырье, пищевые продукты, свойства, food concentrates, edible mushrooms, raw material, food products, properties, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Зінченко, І. М. Дослідження технологічних властивостей продуктів нового покоління / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Янюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 74-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів, 21–22 квітня 2008 р. : матеріали конф. – К. : НУХТ, 2008. – С. 255.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced