Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper investigates the introduction of a quality management systembased on the HACCP principles in the dairy industry. The benefits and costs on implementing HACCP system for dairy enterprises are determined in this paper.
Опис
Ключові слова
quality management, dairy industry, enterprises, HACCP, food safety, управління якістю, молочна галузь, підприємства, продовольча безпека, HACCP, предприятия, HACCP, продовольственная безопасность, кафедра міжнародної економіки
Бібліографічний опис
Zanozovska, O. Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles / O. Zanozovska // Current state and perspectives of enterprises’ development in conditions of international economic activity. Monograph. Matej Bej University, Banská Bystrica, Slovakia. – 2013. – P. 203-206.