Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The paper investigates the introduction of a quality management systembased on the HACCP principles in the dairy industry. The benefits and costs on implementing HACCP system for dairy enterprises are determined in this paper.

Опис

Ключові слова

quality management, dairy industry, enterprises, HACCP, food safety, управління якістю, молочна галузь, підприємства, продовольча безпека, HACCP, предприятия, HACCP, продовольственная безопасность, кафедра міжнародної економіки

Бібліографічний опис

Zanozovska, O. Quality management of domestic dairy enterprises based on HACCP principles / O. Zanozovska // Current state and perspectives of enterprises’ development in conditions of international economic activity. Monograph. Matej Bej University, Banská Bystrica, Slovakia. – 2013. – P. 203-206.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced