Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, інулін, лікувально-профілактичні властивості, butter, inulin, therapeutic and prophylactic properties, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 6678 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Рашевська Т. О., Вашека О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2004108763 ; заявл. 26.10.2004 ; опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5, 2005 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced