Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції.
These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, лецетин, лікувально-профілактичні властивості, butter, lecithin, therapeutic and prophylactic properties, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 15838 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб збагачення вершкового масла / Вашека О. М., Рашевска Т. О., Украінець А. І., ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u200600906 ; заявл. 01.02.2006 ; опубл. 17.07. 2006, Бюл. № 7.