Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, лецетин, лікувально-профілактичні властивості, butter, lecithin, therapeutic and prophylactic properties, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 15838 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб збагачення вершкового масла / Вашека О. М., Рашевска Т. О., Украінець А. І., ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u200600906 ; заявл. 01.02.2006 ; опубл. 17.07. 2006, Бюл. № 7.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced