Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована технологія купажованої олії яка є харчовим продуктом підвищеної харчової та біологічної цінності — має збалансований жирнокислотний склад. The technology of blended oil which is a foodstuff high nutritional and biological value - has a balanced fatty acid composition.

Опис

Ключові слова

рослинна олія, жирні кислоти, купажована олія, біологічна цінність, oil, fatty acids, blended oil, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Савчук, Ю. Ю. Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях з β-каротином / Ю. Ю. Савчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79 наукової конференції молодих вчених, аспірантів, студентів. - К.: НУХТ, 2013. - С. 101-102.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced