Скрининг жирнокислотного состава жиров диких животных и пернатой дичи
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено хімічний склад харчових жирів групи тригліцеридів.
The article presents the chemical composition of dietary fat groups triglycerides.
Опис
Ключові слова
комбинирование жиров, жирнокислотный состав, дичь, game, combining fat, fatty acid composition, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Скрининг жирнокислотного состава жиров диких животных и пернатой дичи / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская, В. А. Кищенко, И. А. Левчук // Пищевые технологи и биотехнологии : сборник докладов XI Международна конференция. – Казань: КГТУ, 2010. - Т. 1. - С. 92-93.