Дослідження процесів термообробки ковбас і створення конструкції універсальної камери малої продуктивності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Термічна обробка ковбас і м’ясопродуктів передбачає тривалий технологічний процес, а існуючі промислові потужності пристосовані для масової виробітки продуції. Це технологічне обладнання потребує значних витрат теплової і електричної енергії, що значно впливає на економічні показники роботи виробництва. Heat treatment of sausages and meat involves a long process, and existing industrial facilities suitable for mass production. This technological equipment requires significant expenses of thermal and electric energy, which greatly affects the economic performance of manufacturing.

Опис

Бібліографічний опис

Артим, В. П. Дослідження процесів термообробки ковбас і створення конструкції універсальної камери малої продуктивності / В. П. Артим, І. Г. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людини у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп., 13-14 квітня 2009. - Ч. 2. – С. 230.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в