Маффін функціонального призначення (Патент на корисну модель № 65437)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мафін функціонального призначення містить пшеничне борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475, лактулозу. A muffin of functional purpose comprises wheat flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate, emulsifying agents E471 and E475, lactulose.

Опис

Ключові слова

маффін, muffin, емульгатори, emulsifiers, лактулоза, lactulose, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 65437 UA, МПК A 23 G 3/00 (2011.01). Маффін функціонального призначення / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 04866 ; заявл. 12.12.2011 ; 12.12.2011 12.12.2011, Бюл. № 23 /2011.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced