Ковбаса варено-копчена «Карпатська» (Патент на корисну модель № 85604)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено варено-копчену ковбасу, що містить свинину напівжирну, кухонну сіль, перець чорний, нітрит натрію, яка відрізняється тим, що додатково містить м’ясо косулі в кількості 48-54 %. Have been developed a boiled-smoked sausages which containing pork, salt, black pepper, sodium nitrite, which is characterized in that it further comprises a roe deer meat in quantities of 48-54%.

Опис

Ключові слова

ковбаса, м'ясо косулі, sausage, meat roe deer, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 85604 Україна, МПК A23L 1/31 (2006.01) Ковбаса варено-копчена «Карпатська» / Лозинський І. Р., Страшинський І. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. - № 2013 06734 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced