Модернізація ротаційної печі для запікання м'ясних хлібів

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При освоєнні нових потужностей та оновлення матеріально-технічної бази виробництва м’яса і м’ясопродуктів, доцільно здійснювати технічне переоснащення, модернізацію та вдосконалення діючого технологічного обладнання. With the development of new facilities and renovation of the base of meat and meat products, it is advisable to technical re-equipment, modernization and improvement of existing manufacturing equipment.

Опис

Ключові слова

м’ясопродукти, модернізація, обладнання, ІЧ-випромінення, meat, upgrades, equipment, infrared radiation, heat, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Модернізація ротаційної печі для запікання м'ясних хлібів / І. Г. Бабанов, М. А. Іванченко // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. - Київ : НУХТ, 2010. – С. 70.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced