Дослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження впливу попереднього оброблення спиртоводною сумішшю рослинної сировини на ступінь її мікробіологічного забруднення під час отримання олійний екстрактів. The theses contains experimental researches of the effect of preprocessing with alcohol plant materials on degree of its microbiological contamination during the production of oil extracts.

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, plant raw materials, олійний екстаркт, oil extract, мікробіологічні дослідження, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пелехова, Л. С. Дослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактів / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 листопада. – Х.: ХДУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 102-103.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced