Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даній статі змодельовано процес теплообміну між комірками міжкристального розчину сахарози різних розмірів за умови їх одночасного контакту між собою та з паровою бульбашкою, утвореної під час кипіння, за допомогою програмного комплексу FlowVision.
На основі моделювання поглиблено теорію процесу рекристалізації за коливальним механізмом
The article deals with heat exchange process between cells of sucrose mother liquor of different sizes contacting with each other and with a steam bubble formed during boiling modelled by the software FlowVision.
It is improved recrystallization process theory for vibrational mechanism on the basis of modelling
Опис
Ключові слова
програмний комплекс FlowVision, рекристалізація, моделювання, software FlowVision, recrystallization, modelling, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Дмитренко, І. М. Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля / І. М. Дмитренко, В. Г. Мирончук, Т. М. Погорілий // Харчова промисловість. Науковий журнал – Київ.: НУХТ, 2012 – №12 – С. 232-236.