Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статі змодельовано процес теплообміну між комірками міжкристального розчину сахарози різних розмірів за умови їх одночасного контакту між собою та з паровою бульбашкою, утвореної під час кипіння, за допомогою програмного комплексу FlowVision. На основі моделювання поглиблено теорію процесу рекристалізації за коливальним механізмом The article deals with heat exchange process between cells of sucrose mother liquor of different sizes contacting with each other and with a steam bubble formed during boiling modelled by the software FlowVision. It is improved recrystallization process theory for vibrational mechanism on the basis of modelling

Опис

Ключові слова

програмний комплекс FlowVision, рекристалізація, моделювання, software FlowVision, recrystallization, modelling, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Дмитренко, І. М. Моделювання теплообміну в процесі рекристалізації сахарози при уварюванні цукрового утфеля / І. М. Дмитренко, В. Г. Мирончук, Т. М. Погорілий // Харчова промисловість. Науковий журнал – Київ.: НУХТ, 2012 – №12 – С. 232-236.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced