М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)

Ескіз

Дата

2014

Автори

Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Манченко, Артем Ігорович
Черноус, Катерина Вікторівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".

Опис

Ключові слова

м’ясний продукт запечений, шприцювання, розсоли, м'ясо куряче, baked meat product, extrusion, brines, chicken meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 87802, МПК А23L 1/31. М’ясний продукт запечений / Крижова Ю.П., Манченко А.І., Черноус К.В. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 19.06.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced