М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87802)
Файли
Дата
2014
Автори
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Манченко, Артем Ігорович
Черноус, Катерина Вікторівна
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить м'ясо куряче, на- шприцьоване розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор».
A baked meat product that contains chicken meat, for shprytsovane brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
Опис
Ключові слова
м’ясний продукт запечений, шприцювання, розсоли, м'ясо куряче, baked meat product, extrusion, brines, chicken meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 87802, МПК А23L 1/31. М’ясний продукт запечений / Крижова Ю.П., Манченко А.І., Черноус К.В. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 19.06.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.