Спосіб виробництва зефіру (Патент на корисну модель № 73692)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі, що заявляється, поставлено задачу розробити удосконалений спосіб виробництва нового зефіру з додаванням нетрадиційної для цього виробу сировини – ламідану та цикорлакту, з метою підвищення біологічної цінності нового продукту, зменшення вміст цукру у рецептурі, поліпшення смакових властивостей, кольору готового виробу, продовження граничного терміну придатності, надання продукту оздоровчого ефекту. Based poleznoy models zayavlyaemoho tasked razrabotat usovershenstvovannыy method of production of the new Zephyr with dobavlenyem netradytsyonnoy To do this yzdelyya raw materials - Lamydan and tsykorlaktu, with aim of povыshenyya Values ​​byolohycheskoy new product CONTENT Reduction of sugar in the recipe, Improvement vkusovыh Properties Colour finished yzdelyya, continuation predelnoho Sroka hodnosty, predostavlenyya product improvingly effect.

Опис

Ключові слова

зефір, ламідан, цикорлакт, гелеутворювач, піноутворювач, стислий азот, zefyr, lamidan, tsikorlakt, gelling agent, a foaming agent, compressed nitrogen, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 73692, МПК A23L 1/32. Спосіб виробництва зефіру / Шаповалова Н. П., РудавськаМ. В., Павлишин М. Л. ; заявник і патентовласник Н. П. Шаповалова, М. В. Рудавська, М. Л. Павлишин. – № u 2012 00819 ; заяв. 26.01.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced