Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTMF-SC-111 (Патент на корисну модель № 86342)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111 включає яловичину жиловану, свинину напівжирну, часник свіжий очищений, пряну добавку, прискорювач дозрівання, сіль, нітрит натрію, коньяк, яка відрізняється тим, що додатково містить стартову культуру BactofermTM F-SC-111 у наступному співвідношенні компонентів, %:
• яловичина жилована 48-56
• свинина напівжирна 33-44
• часник 0,3-0,5
• пряна добавка 0,7-0,8
• прискорювач дозрівання 0,8-1
• сіль 3-4
• нітрит натрію 0,005-0,007
• коньяк 0,2-0,4
• стартова культура BactofermTM F-SC-111 1-2.
Summer sausage with starter culture BactofermTM F-SC-111 include beef trimmed, pork bold, fresh garlic peeled, spicy supplement, accelerator maturation, salt, sodium nitrite, brandy, wherein further comprising a starter culture BactofermTM F-SC- 111 with the following prescription ratio in%:
• beef trimmed 48-56
• pork bold 33-44
• garlic 0.3-0.5
• spicy additive 0.7-0.8
• accelerator maturation 0.8-1
• salt 3-4
• sodium nitrite 0,005-0,007
• brandy 0.2-0.4
• starting culture BactofermTM F-SC- 111 1-2.
Опис
Ключові слова
ковбаса, яловичина, свинина, стартовая культура BactofermTM F-SC-111, sausage, beef, pork, starter culture BactofermTM F-SC- 111, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 86342, МПК A22C 11/00 Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111/ Топчій О. А., Кишенько І. І., Пасічний В. М., Сенчишак М. В.; патентовласник – НУХТ; заявл. 04.07.2013; опубл. 25.12.2013, Бюл. № 24.