Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTMF-SC-111 (Патент на корисну модель № 86342)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111 включає яловичину жиловану, свинину напівжирну, часник свіжий очищений, пряну добавку, прискорювач дозрівання, сіль, нітрит натрію, коньяк, яка відрізняється тим, що додатково містить стартову культуру BactofermTM F-SC-111 у наступному співвідношенні компонентів, %: • яловичина жилована 48-56 • свинина напівжирна 33-44 • часник 0,3-0,5 • пряна добавка 0,7-0,8 • прискорювач дозрівання 0,8-1 • сіль 3-4 • нітрит натрію 0,005-0,007 • коньяк 0,2-0,4 • стартова культура BactofermTM F-SC-111 1-2. Summer sausage with starter culture BactofermTM F-SC-111 include beef trimmed, pork bold, fresh garlic peeled, spicy supplement, accelerator maturation, salt, sodium nitrite, brandy, wherein further comprising a starter culture BactofermTM F-SC- 111 with the following prescription ratio in%: • beef trimmed 48-56 • pork bold 33-44 • garlic 0.3-0.5 • spicy additive 0.7-0.8 • accelerator maturation 0.8-1 • salt 3-4 • sodium nitrite 0,005-0,007 • brandy 0.2-0.4 • starting culture BactofermTM F-SC- 111 1-2.

Опис

Ключові слова

ковбаса, яловичина, свинина, стартовая культура BactofermTM F-SC-111, sausage, beef, pork, starter culture BactofermTM F-SC- 111, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 86342, МПК A22C 11/00 Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111/ Топчій О. А., Кишенько І. І., Пасічний В. М., Сенчишак М. В.; патентовласник – НУХТ; заявл. 04.07.2013; опубл. 25.12.2013, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced