Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молока
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обгрунтована динаміка виробництва згущених молочних консервів. Описано особливості технології згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Наведені дослідження, щодо впливу глюкозно-фруктозних сиропів на час термічної обробки згущеного молока, шляхом визначення показника кольоровості.
Reasonable dynamics of production of condensed milk cans. The features technology condensed milk cooked with Glucose-fructose syrup. These studies on the influence of glucose-fructose syrup in the thermal processing of condensed milk, by determination of the color.
Опис
Ключові слова
глюкозно-фруктозні сиропи, glucose-fructose syrup, цукрозамінники, sweeteners, згущене варене молоко, boiled condensed milk, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Шпачук, Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молока / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2012. — Ч. 1.– С. 248-249.