Біотехнологічні процеси в бродильній промисловості
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Науковий підхід до виробництва продуктів харчування з використанням мікроорганізмів,ферментів,біологічно активних речовин і амінокислот послужив початком розвитку біотехнології продукт. The scientific approach to food production using microorganisms, enzymes, bioactive substances and amino acids served as the beginning of the fermentation products of biotechnology.
Опис
Ключові слова
біотехнологічні процеси, біотехнологія, біоінженерія, мікроорганізми, biotechnological processes, biotechnology, bioengineering, microorganisms, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Біотехнологічні процеси в бродильній промисловості / В. А. Домарецький, М. А. Панченко, І. Ф. Малежик та ін. // Удосконалення процесів та апаратів хімічних, харчових та нафтохімічних виробництв 10-13 вер. 1996 р., м. Одеса. — Одеса : "Рекламсервис", 1996. — С. 79.