Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Нами було розширено асортимент цукристих продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, що можуть використовуватись як готові продукти споживання, або напівфабрикати для кондитерської, молочної та безалкогольної промисловості.
We have expanded the range of sugary foods enriched with biologically active substances that may be used as finished consumer products or semi-finished products for confectionery, dairy and soft drink industry.
Опис
Ключові слова
сік, помадні цукерки, фруктово-ягідна патока, цукристі концентрати, сироп, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, syrup, fondant candy, fruit syrup, sugar concentrates, juice, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, Н. І. Сабадаш // Перспективные направления развития пищевой промышленности : материалы научно-практической конференции : збірник наукових праць. – Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. – С. 47–49.