Fresh Milk Technology. Milk Separation

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The fat fraction separates from the skim milk when milk is allowed to stand for 30 to 40 minutes. This is known a `creaming'. The creaming process can be used to remove fat from milk in a more concentrated form.

Опис

Ключові слова

технологія, молоко, сепарація молока, технология, сепарация молока, Fresh Milk, milk technology, separation, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Vereschack, D. Fresh Milk Technology. Milk Separation / D. Vereschack // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 80-та Ювілейної міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10-11 квітня 2014 .- К.: НУХТ, 2014. – Ч. 4. - С. 293-294.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced