Дослідження споживних властивостей пряникових виробів з використанням полісахаридів
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено реологічні дослідження тіста та пряникових виробів за науково обґрунтованих комбінацій полісахаридів, що формують споживні властивості готової продукції. Розраховано в’язкісні і міцнісні параметри модельних та тістових систем.
In work conducted rheological studies of dough and gingerbread products for scientifically valid combinations of polysaccharides forming consumer properties of finished products. Calculated viscosity and strength parameters of the model and dough systems.
Опис
Ключові слова
пряникові вироби, реологічні дослідження, споживні властивості, полісахариди, gingerbread products, rheological studies, consumer properties, polysaccharides, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гаращенко, Н. О. Дослідження споживних властивостей пряникових виробів з використанням полісахаридів / Н. О. Гаращенко, О. В. Нєміріч, О. П. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 80 міжнародна конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014. − К. : НУХТ, 2014. – C. 91.