Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хліба
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено вплив вівсяних, пшеничних та ячмінних пластівців різної крупності на процес бродіння тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено, що зі зростанням крупності пластівців погіршується інтенсивність бродіння тіста, зменшується його в’язкість, знижується об’єм готових виробів, але покращується їх формостійкість. The influence of oat, wheat and barley flakes of various sizes on the process of fermentation dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Found that with increasing size of cereal dough fermentation deteriorating intensity decreases its viscosity, reduced volume of finished products but improves their shape stability.
Опис
Ключові слова
хліб, пластівці, питомий об’єм, тісто, bread, flakes, specific volume, dough, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Семенова, А. Б. Дослідження впливу крупності пластівців злаків на якість хліба / А. Б. Семенова, Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2011 р. – К. : НУХТ, 2011. – Ч. 1. – С. 55.